Montern är klar! I morgon smäller det...

I dag har vi varit och byggt monter - hela dagen. Vi tog kort sovmorgon och begav oss iväg kring 10-tiden i morse. Väl på plats i Meindoornkade där mässan ligger var inte våra pallar på plats. Efter en stunds väntan hade de lokaliserats och vi började avplasta. ( Vi änvänder nog väl mycket "gladpack" när vi lastar :-).

Vi, tre tjejer som verkligen inte har tummen mitt i handen, började skruva och loda in och hänga upp.



Allt gick som på räls (vi behöver inte nämna att jag råkade supelimma ihop mina fingrar, för en kort stund). Vi skruvade och bar. Och vi hängde bilder, och de föll ner, och vi hängde bilder och de föll ner...

Vissa jobbade andra fikade....


Sedan var det dags att mottaga gänget, alla sex som kunde komma. Och döm av min förvåning när Swedbanks representant var ett välbekant ansikte, nämligen Christina Jonsson, som jag känner sedan tidigare eskapader :-).
Våra nyanlända kollegor var trötta efter resan och vi avslutade kvällen med en trevlig middag här på hotellet. Och jag får känslan av att vi kommer att ha grymt roligt även denna gång - Vi har ju ändå Sofie - kändismagneten (eller hur Brolle - psst Sofie satt brevid Brolle Jr på flyget och frågade honom VEM han var!!!) sedan har vi ju även Nina - linslusen (låt aldrig Nina springa iväg med din kamera, man vet aldrig vad som händer då) :-)

Vi hoppas på en lyckad mässa!

Rapport kommer senare, soliga hälsningar från Holland och "byggare Bea".

Sitter på Arlanda och väntar...

Nu är vi på Gold of Lapland på väg till Utrecht och Houten i Nederländerna där det är emigrantmässa. I morgon kommer vi att bygga monter så svetten lackar och sedan är det mässa i två dagar. Totalt är vi 10 personer som åker ner, men vi är bara tre som bygger monter "roddare".

Just nu sitter vi på Arlanda och väntar på flyget, många timmars väntan...

Vi hoppas återkomma under vår vistelse så håll ögonen på bloggen :-).

Karin har redan sett en kändis - Peter Siepen (men jag såg då ingen, kanske hittar hon på! Hon ser ju alltid kändisar, kanske livlig fantasi.)

Hälsningar från Bea på Arlanda

RSS 2.0