Hektisk helg är nu över...

Puh, nu kan man andas ut, som mässansvarig har de senaste veckorna varit hektiska. Att koordinera och fixa allt till två mässor, som går av stapeln samtidigt, har varit både svettigt och ibland lite förvirrat. Hmn till vilken mässa var det nu som jag bokade spotlights???? Bäst att dubbelkolla!!!

Det har gått strålande bra på mässorna. Stora vårmässan i Sundvall och vårmässan i Luleå. Vi slog rekord på båda mässorna och helt ärligt så räckte inte materialet till. En del fick faktiskt gå hem utan Gold of Lapland Magazine :( och utan västerbottensost. Vi välkomnar alla mässdeltagare till Gold of Lapland i sommar.

Lite bilder från Sundsvall




Camilla Nyhlander och Christina Renström (nyfönade och snygga - se inlägget nedan)



Tävlingssugna damer i vår monter - hoppas ni vann.!!



Ostmästaren Krister Lundgren var på hugget.


Bilder från Luleåmässan



Ostmästaren Sture var en hejare på att sälja ost i Luleå



Åsa på hotell Källan delade ut reseinspiration till många mässbesökare.



Det är KUL att vara på mässa med så här roliga människor :).

Vi välkomnar er till Gold of Lapland /hälsningar Bea


Allt klart inför vårmässa i Sundsvall

Dagen inför den stora dagen , idag har vi åkt ner till Sundsvall för att ställa i ordning montern. Bilen avgick 06.30 från Malå, via Norsjö till Lycksele. Mycket skall klaffa en sådan här dag :)
Först och främst skall alla vara friska och krya, sedan skall allas personliga resväskor packas in i bilen (här uppstod första frågetecknet - kommer allt att rymmas?), sedan packas montermaterial och broschyrer in (är kom ett konstaterande - nu är det fullt), Bilen avgår och kosan styr mot Docksta där ytterliggare 900 broschyrer packas in - allt fick plats men inte en pinal till :). Planerat med presition.

Nu när allting är snart färdigt så längtar vi - hela gänget - till i morgon när portarna för Stora vårmässan i Sundsvall slår upp. Om ni har vägarna förbi så välkomnar vi er till monter 102. Vi har tävling, säljer Västerbottensost samt bjuder på Västerbottensost. På mässan delar vi självklart ut Gold of Lapland Magazine och Lycksele Kommun delar ut sin broschyr. Ostens Hus kommer att sälja ost så det ryker.

Nu ska en trött Beatrice gå i säng så jag är pigg och fräsch i morgon när mässbesökar vill veta mer om oss.
Foto: Nja idag blev det inget - mina kära mässkompisar Camilla och Christina hade inte fixat sig ordentligt.

   

Jag lovar dock att ta bilder under helgen (när de fixat till sig lite och till veckan får ni veta mer om hur det gick på mässan.


RSS 2.0